Digitaal coachen?!

We ontmoeten elkaar in deze periode waarin we 1,5 meter afstand van elkaar moeten houden veel en vaak digitaal. Gelukkig kan dat!

Ook coachen kan digitaal heb ik gemerkt. Elkaar net niet helemaal aan kunnen kijken is even wennen, maar ik merk dat de gesprekken die ik met mijn mensen voer genoeg diepgang, ruimte voor emoties en contact en dus resultaat opleveren. Digitaal coachen is een goed alternatief gebleken voor verplaatsen van alle afspraken tot na de corona crisis!

Ik realiseerde me gisteren dat digitaal coachen ook betekent dat we niet hoeven te reizen. Geen kilometervergoeding dus lagere kosten en natuurlijk geen milieu belasting. En omdat ik in Groningen gezeteld ben kan ik op deze manier ook mensen coachen die ver weg van Groningen wonen. Zo sprak ik gisteren via Zoom met een man in Australië.

Ik hanteer voor het digitale coachen een aangepast tarief. Wil je meer weten? Stuur me een mail of whatsapp!

deel dit verhaal

reageren op dit verhaal?

Vond je het een interessant verhaal?

Lees dit ook eens

Gedachten

Wij mensen denken de hele dag, soms wel 70.000 gedachten per dag… En wist je dat we vanuit ons oer-brein geprogrammeerd zijn om juist negatieve

Ontspanning

Ontspanning is iets waar we in deze naarstig naar op zoek zijn. De zelfhulpboeken, coaches, retraites en therapiemogelijkheden vliegen ons om de oren. Zie in het woud van al dat aanbod en al die mogelijkheden nog maar eens te vinden wat bij jou past….

Hey, is er iets waar ik je mee kan helpen?