Coaching bewindvoerders

Coaching voor bewindvoerders, want bewindvoering is een vak apart! Je positie is stevig, je bent immers benoemd door de kantonrechter. Maar de samenwerking met je klanten is een ander verhaal.

Juist die, door de kantonrechter bekrachtigde, positie kan er voor zorgen dat de samenwerking en communicatie met je klanten lastig verloopt.Jij bent degene die over de financiën gaat, die soms nee moet zeggen (ook als de nood hoog is) en zonder de samenwerking met je klanten is het uitvoeren van een bewind een hele lastige en energie vretende klus.

Heb je het moeilijk met je klanten? Agressie, weerstand, niet nakomen van afspraken, etc? Kun je niet goed loslaten? Lig je soms wakker van de heftige levensverhalen van je klanten? Dat gebeurt de besten!
Coaching kan je helpen om naar jouw manier van communiceren te kijken en deze aan te passen. Want je kan maar op 1 iemand invloed uitoefenen en dat ben je zelf.

Samen onderzoeken we wat er lastig is, hoe dat komt en wat jij kan doen om tot een betere samenwerking te komen. Ik ben er voor jou!

Iets te lezen over Coaching bewindvoerders.

Omgaan met lastig gedrag!?

Omgaan met lastig gedrag? Wat is lastig gedrag, is daar een definitie van te maken? Nee, ik denk van niet, want wat voor mij lastig

Digitaal coachen?!

We ontmoeten elkaar in deze periode waarin we 1,5 meter afstand van elkaar moeten houden veel en vaak digitaal. Gelukkig kan dat!

Alle thema's

Hey, is er iets waar ik je mee kan helpen?