Coaching bewindvoerders

Coaching voor bewindvoerders, want bewindvoering is een vak apart! Je positie is stevig, je bent immers benoemd door de kantonrechter. Maar de samenwerking met je klanten is een ander verhaal.

Juist die, door de kantonrechter bekrachtigde, positie kan er voor zorgen dat de samenwerking en communicatie met je klanten lastig verloopt. Jij bent degene die over de financiën gaat, die soms nee moet zeggen (ook als de nood hoog is) en zonder de samenwerking met je klanten is het uitvoeren van een bewind een hele lastige en energie vretende klus.

Heb je het moeilijk met je klanten? Agressie, weerstand, niet nakomen van afspraken, etc? Kun je niet goed loslaten? Lig je soms wakker van de heftige levensverhalen van je klanten? Dat gebeurt de besten!
Coaching kan je helpen om naar jouw manier van communiceren te kijken en deze aan te passen. Want je kan maar op 1 iemand invloed uitoefenen en dat ben je zelf.

Samen onderzoeken we wat er lastig is, hoe dat komt en wat jij kan doen om tot een betere samenwerking te komen. Ik ben er voor jou!

Iets te lezen over Coaching bewindvoerders.

Gedachten

Wij mensen denken de hele dag, soms wel 70.000 gedachten per dag… En wist je dat we vanuit ons oer-brein geprogrammeerd zijn om juist negatieve

Ontspanning

Ontspanning is iets waar we in deze naarstig naar op zoek zijn. De zelfhulpboeken, coaches, retraites en therapiemogelijkheden vliegen ons om de oren. Zie in het woud van al dat aanbod en al die mogelijkheden nog maar eens te vinden wat bij jou past….

Alle thema's

Hey, is er iets waar ik je mee kan helpen?