Coaching professionele mentoren

Als professionele mentor wordt je geconfronteerd met uiteenlopende problematiek, zorgvragen en levensgeschiedenissen. Je moet soms beslissingen nemen die van grote invloed zijn op het leven van je klant.

De ethische dilemma’s kunnen je spreekwoordelijk om de oren vliegen.. En dat is lastig, emotioneel belastend en soms erg ingewikkeld. Er wordt vaak van meerder kanten aan je getrokken: door je klant, de familie, de zorginstelling of zorgverlener etc.

Een keer een slechte nacht hebben omdat je je zorgen maakt over een van je klanten is heel gewoon, dat kennen we allemaal. Als je het werk niet meer los kunt laten, continue je mail en telefoon checkt en lastig kunt ontspannen loop je risico op ziek worden.

Ik ondersteun je graag in het uitvoeren van je werk als mentor, kijk samen met je naar hoe je professioneel afstand kunt houden en toch betrokken blijft en wat er voor jou nodig is om het werk op een gezonde manier los te kunnen laten.

Iets te lezen over Coaching professionele mentoren.

Omgaan met lastig gedrag!?

Omgaan met lastig gedrag? Wat is lastig gedrag, is daar een definitie van te maken? Nee, ik denk van niet, want wat voor mij lastig

Digitaal coachen?!

We ontmoeten elkaar in deze periode waarin we 1,5 meter afstand van elkaar moeten houden veel en vaak digitaal. Gelukkig kan dat!

Alle thema's

Hey, is er iets waar ik je mee kan helpen?