Coaching professionele mentoren

Als professionele mentor wordt je geconfronteerd met uiteenlopende problematiek, zorgvragen en levensgeschiedenissen. Je moet soms beslissingen nemen die van grote invloed zijn op het leven van je klant.

De ethische dilemma’s kunnen je spreekwoordelijk om de oren vliegen.. En dat is lastig, emotioneel belastend en soms erg ingewikkeld. Er wordt vaak van meerder kanten aan je getrokken: door je klant, de familie, de zorginstelling of zorgverlener etc.

Een keer een slechte nacht hebben omdat je je zorgen maakt over een van je klanten is heel gewoon, dat kennen we allemaal. Als je het werk niet meer los kunt laten, continue je mail en telefoon checkt en lastig kunt ontspannen loop je risico op ziek worden.

Ik ondersteun je graag in het uitvoeren van je werk als mentor, kijk samen met je naar hoe je professioneel afstand kunt houden en toch betrokken blijft en wat er voor jou nodig is om het werk op een gezonde manier los te kunnen laten.

Iets te lezen over Coaching professionele mentoren.

Gedachten

Wij mensen denken de hele dag, soms wel 70.000 gedachten per dag… En wist je dat we vanuit ons oer-brein geprogrammeerd zijn om juist negatieve

Ontspanning

Ontspanning is iets waar we in deze naarstig naar op zoek zijn. De zelfhulpboeken, coaches, retraites en therapiemogelijkheden vliegen ons om de oren. Zie in het woud van al dat aanbod en al die mogelijkheden nog maar eens te vinden wat bij jou past….

Alle thema's

Hey, is er iets waar ik je mee kan helpen?