Leiderschap

Wat is leiderschap? Op internet vond ik de volgende definitie: leiderschap is een proces waarbij een individu een groep van individuen beïnvloedt om een bepaald doel te bereiken. 

Hoe beïnvloed je als leidinggevende je team, hoe kom je tot gezamenlijke doelen, hoe zorg je voor een veilige en transparante organisatie zonder dat er chaos ontstaat?

Ik kan je coachen om te groeien in je rol als leidinggevende. Samen beantwoorden we bovenstaande vragen en kijken we naar jouw persoonlijke stijl van leidinggeven, wat dit betekent voor je mensen en hoe je daar optimaal gebruik van kunt maken. Ik coach zowel ervaren als beginnende leidinggevenden.

Om goed leiding te kunnen geven moet je goed weten wie je bent, wat jouw doel is en hoe je je team mee krijgt.

Ik begin altijd met het eerste stuk: wie ben je, wat heeft je gevormd en waar wil je met je organisatie of team naar toe? Welke waarden en normen zijn voor jou belangrijk en passen die bij je team en je organisatie?

Iets te lezen over Leiderschap.

Ontspanning

Ontspanning is iets waar we in deze naarstig naar op zoek zijn. De zelfhulpboeken, coaches, retraites en therapiemogelijkheden vliegen ons om de oren. Zie in het woud van al dat aanbod en al die mogelijkheden nog maar eens te vinden wat bij jou past….

Omgaan met lastig gedrag!?

Omgaan met lastig gedrag? Wat is lastig gedrag, is daar een definitie van te maken? Nee, ik denk van niet, want wat voor mij lastig

Alle thema's

Hey, is er iets waar ik je mee kan helpen?