Stilstand

We kennen allemaal het gevoel dat we stil staan, dat er niks gebeurt… We zijn ontevreden met ons leven of ons zelf en voelen ons tegelijkertijd niet in staat om in actie te komen. Wat we wel doen is hier veel en vaak over denken en piekeren.

We zijn vooral bezig met wat we allemaal niet willen meemaken in ons leven. We vermijden angsten, mogelijke teleurstellingen en pijnlijke afwijzingen. We vergeten om de focus te leggen op wat we wél willen… 

Overtuigingen

En hoe kom je dan weer in beweging? Ik kijk eerst samen met je naar waar je stilstand ervaart. In je werk? In je relatie? In vriendschappen? In je persoonlijke ontwikkeling?

Welke overtuigingen spelen een rol? Vind je dat je leven altijd bruisend, interessant en uitdagingen zou moeten zijn? Dat je dan alleen het maximale uit het leven haalt? De kans is groot dat jij er zo naar kijkt: in deze tijd van socialmedia worden we de hele dag geconfronteerd met het geweldige leven van al die mensen. Dat doet met ons allemaal bewust en onbewust van alles. 

Waarden en beweging

Je kunt pas weten wat je wilt, als je allereerst weet dat je dingen mag, en dat je in principe niets moet. Je bent vrij om je leven in te richten op de manier zoals jij dat graag zou willen. Gebeurt dat niet? Werk aan de winkel: hoogste tijd om samen te herontdekken welke waarden voor jou belangrijk zijn in je leven, waar je echt energie van krijgt en die je blij en ontspannen maken. Dit betekent dat we samen kijken wat jouw waarden zijn, wat realistisch en haalbaar is en welke veranderingen er nodig zijn om daar te komen.

Iets te lezen over Stilstand.

Omgaan met lastig gedrag!?

Omgaan met lastig gedrag? Wat is lastig gedrag, is daar een definitie van te maken? Nee, ik denk van niet, want wat voor mij lastig

Digitaal coachen?!

We ontmoeten elkaar in deze periode waarin we 1,5 meter afstand van elkaar moeten houden veel en vaak digitaal. Gelukkig kan dat!

Alle thema's

Hey, is er iets waar ik je mee kan helpen?