Timemanagement

Zucht je van je hoge caselaod, je volle mailbox, al die telefoontjes en de hoge werkdruk? Wil je efficiënter met je tijd omgaan op het werk? Dan is mijn coaching op het gebied van timemanagement een hele zinvolle optie voor je!

Moet ik dit nu doen?

Timemanagement laat zich samenvatten door jezelf de vraag Moet ik dit nu doen? te stellen:
Het op het eerste gezicht weinig betekenende zinnetje “moet ik dit nu doen”? krijgt een andere dimensie als het accent wordt gelegd op een ander woord in het zinnetje:

Moet ik dit nu doen?
Moet ik dit nu doen?
Moet ik dit nu doen?
Moet ik dit nu doen?
Moet ik dit nu doen?

Het maakt nog al wat uit of het accent wordt gelegd op het woord “moeten”, op “ik”, op “dit”, op “nu” of op “doen”.

Coaching

Ik coach aan de hand van de nieuwste (wetenschappelijke) inzichten op het gebied van Timemanagement. Dat betekent dat we samen kijken naar je werkdruk, hoe efficiënt je bent in je werk maar vooral ook naar: wie ben je, wat drijft je en waar wordt je gelukkig van. Het is bewezen dat alleen het toepassen van tips en truks op het gebied van Timemanagement niet werkt. Het is veel belangrijker dat je durft te kiezen: wat pak ik op en wat laat ik liggen. En dat kan alleen als je goed weet wat je wilt bereiken, hoe je dat doel wilt bereiken en wat daarin productief is en wat contraproductief is 

Iets te lezen over Timemanagement.

Omgaan met lastig gedrag!?

Omgaan met lastig gedrag? Wat is lastig gedrag, is daar een definitie van te maken? Nee, ik denk van niet, want wat voor mij lastig

Digitaal coachen?!

We ontmoeten elkaar in deze periode waarin we 1,5 meter afstand van elkaar moeten houden veel en vaak digitaal. Gelukkig kan dat!

Alle thema's

Hey, is er iets waar ik je mee kan helpen?