Werk-coaching gebaseerd op jouw waarden

Wil je samen met jij je werk onder de loep nemen? We nemen de tijd om te onderzoeken of je doet wat je goed kan en waar je blij van wordt? Onderzoeken of jouw huidige werkt past bij de waarden die voor jou het belangrijkst zijn. Als in dit stuk dingen niet kloppen onderzoeken we wat wel zou kloppen, wat je tegenhoudt of belemmert om te doen wat je liever zou willen doen. 

ACT

We kijken voornamelijk vanuit de ACT (accetance en commitment therapie) benadering: Je kunt pas weten wat je wilt, als je allereerst weet dat je dingen mag, en dat je in principe niets moet. Je bent vrij om je leven in te richten op de manier zoals jij dat graag zou willen. Gebeurt dat niet? Werk aan de winkel: hoogste tijd om samen te herontdekken welke waarden voor jou belangrijk zijn in je werk, waar je echt energie van krijgt en die je blij en ontspannen maken. Je maakt een plan met concrete doelen met een realistische route en ik sta naast je om je te helpen deze doelen te realiseren.

Iets te lezen over Werk-coaching gebaseerd op jouw waarden.

Gedachten

Wij mensen denken de hele dag, soms wel 70.000 gedachten per dag… En wist je dat we vanuit ons oer-brein geprogrammeerd zijn om juist negatieve

Ontspanning

Ontspanning is iets waar we in deze naarstig naar op zoek zijn. De zelfhulpboeken, coaches, retraites en therapiemogelijkheden vliegen ons om de oren. Zie in het woud van al dat aanbod en al die mogelijkheden nog maar eens te vinden wat bij jou past….

Alle thema's

Hey, is er iets waar ik je mee kan helpen?