Werk-coaching vanwege een concrete situatie

Is er een conflictsituatie op je werk? Wordt er gedreigd met juridische stappen (zoals ontslag)? Voel je je niet gelukkig in je team? Gaat samenwerken stroef? Heb je te maken met grensoverschrijdend gedrag op het werk? Ben je ziek en weet je niet of je wel weer terug wilt naar je werk?

Actiegericht

Concrete situaties geven vaak tijdsdruk: je moet nu met een oplossing komen! En dat geeft stress en hoe meer stress, des te verder je afraakt van jezelf en een oplossing.
Werk-coaching kan je helpen om te ontspannen, de kern van het probleem te (her) zien en onder mijn begeleiding tot een oplossingsplan te komen. We maken een plan dat bestaat uit kleine, concrete en haalbare stappen!

Iets te lezen over Werk-coaching vanwege een concrete situatie.

Gedachten

Wij mensen denken de hele dag, soms wel 70.000 gedachten per dag… En wist je dat we vanuit ons oer-brein geprogrammeerd zijn om juist negatieve

Ontspanning

Ontspanning is iets waar we in deze naarstig naar op zoek zijn. De zelfhulpboeken, coaches, retraites en therapiemogelijkheden vliegen ons om de oren. Zie in het woud van al dat aanbod en al die mogelijkheden nog maar eens te vinden wat bij jou past….

Alle thema's

Hey, is er iets waar ik je mee kan helpen?